Music & Dreams – 7 Juli 2019

Airwish 2018, Family Festival Fun & Flight
26/07/2018
Airwish 2019 – Duitsland
04/02/2020

Music & Dreams – 7 Juli 2019

Groot benefietconcert met 500 gitaristen in Roermond. 

Roermond – Op 7 Juli 2019 organiseert Stichting Exciting Dreams een euregionaal benefietconcert “Music & Dreams” in samenwerking met de 500 gitaristen van de Schwalmtalzupfer.

Het benefietconcert is bedoeld om geld in te zamelen voor de wensen van zieke kinderen te vervullen. Tevens ook om een mooi cultureel evenement neer te zetten in de binnenstad van Roermond. Stichting Exciting Dreams werkt hierin nauw samen met het Citymanagement van Roermond, en wordt ondersteunt door stichting stadspark het Karthuis en Bisdom Roermond op het gebied van faciliteiten.

Schwalmtalzupfer is in 1981 opgericht en met meer dan 500 gitaristen is het het grootste gitaarorkest van Europa. Een aantal keren per jaar geven de Schwalmtalzupfer een groot concert. Het orkest bestaat uit zowel kinderen als volwassenen. Verder wordt het orkest bij ook nog uitgebreid met een koor en solisten.

  • Locatie: Stadspark het Karthuis, ingang aan de voogdijstraat te Roermond
  • Datum: Zondag 7 Juli 2019
  • Tijdstip: 16:00 uur tot 18:00 uurEntrée: Vrijwillige bijdrage.

De gehele opbrengst van dit grote benefietconcert is t.b.v. de Stichting Exciting Dreams welke weer mooie & spannende dromen doet vervullen voor zieke kinderen.

In het weekend van 23, 24 & 25 Augustus zal Stichting Exciting Dreams ook weer het jaarlijkse grote helicopter familie weekend “AirWish” organiseren.

Wilt u op de hoogte blijven van de mooie dromen welke in vervulling gaan voor deze zieke kinderen?

Volg de Facebook pagina van Stichting Exciting Dreams of bekijk de Website https://exciting-dreams.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *