Wil je ook medewerking verlenen?

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ExcitingDreams. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers zijn in alle opzichten veel meer wens vervullingen mogelijk.

Vrijwilliger vanaf het eerste uurStichting Exciting Dreams heeft te maken met een enorm trouwe achterban, waaronder een grote groep vrijwilligers. aan wie de Stichting Exciting Dreams een groot deel van haar bestaan dankt. Sommige vrijwilligers zijn al vanaf de oprichting betrokken bij de stichting en zetten zich nog steeds met hart en ziel in.
Eén van de vrijwilligers is Gonny, die inmiddels al een paar jaren betrokken is bij de stichting, nadat ze had gereageerd op een oproep voor vrijwilligers.

Naast het weekend in augustus vind ik de individuele dagen die maandelijks plaatsvinden het leukste. Je hebt dan meer contact met de kinderen en dat contact vind ik super.
“Ik ben vrijwilliger geworden, omdat de doelstelling van de stichting mij erg aansprak. Werken met kinderen vind ik hartstikke leuk en het is geweldig de kans te krijgen om kinderen en ouders die het al zo zwaar hebben een leuke dag te bezorgen.” Gonny vervolgt: “Kinderen vergeten dan het ziek zijn en daar doen wij het voor.”

Ontroerend

Dat is wel het weekend dat wij organiseren in augustus met helikopters, snelle auto’s en boten. Dan komen de kinderen met de wensambulance aan in Merum. “Dat is wel heftig als ik de kinderen zie uitstappen. Ik merk ook dat zo’n weekend een behoorlijke impact heeft op alle vrijwilligers. Het zijn kinderen die een ernstige handicap hebben of ernstig ziek zijn zoals kanker. Ja dan schrik je wel eens vaker. Hoe meer de dag vordert hoe meer dat ik ze zie lachen. Dat raakt wel kan ik je vertellen”

Transparant

“Ik zie de stichting steeds meer groeien in de afgelopen jaren waardoor we steeds dromen in vervulling kunnen laten gaan. Toch blijft Exciting Dreams gevoelsmatig een kleine stichting met een gepassioneerde voorzitter die alles overheeft voor de doelgroep. Het kan hem vaak niet exciting genoeg. Vandaar dat ik enorm trots ben dat ik van deze stichting deel mag uitmaken!”
DonatieMeehelpenDienst of Gift