Music & Dreams – 25 Juni 2017

Programma Airwish 2018
06/07/2017

Music & Dreams – 25 Juni 2017

Stichting Exciting Dreams organiseert groot benefietconcert “Music & Dreams” i.s.m. Schwalmtalzupfer voor zieke kinderen.

Roermond – Op 25 Juni organiseert Stichting Exciting Dreams een euregionaal benefietconcert in samenwerking met de Schwalmtalzupfer.

Schwalmtalzupfer is in 1981 opgericht en met meer dan 500 gitaristen is het het grootste gitaarorkest van Europa. Een aantal keren per jaar geven de Schwalmtalzupfer een groot concert. Het orkest bestaat uit zowel kinderen als volwassenen. Verder wordt het orkest bij ook nog uitgebreid met een koor en solisten.

Het benefietconcert is bedoeld om een mooi cultureel evenement neer te zetten aansluitend aan de cultuurnacht die georganiseert wordt voor en door ondernemers van de binnenstad van Roermond. Stichting Exctingdreams werkt hierin nauw samen met stichting cultuurnacht Roermond, en wordt ondersteunt door stichting stadpark het Karthuis en Bisdom Roermond op het gebied van faciliteiten.

 

  • Locatie: Stadspark het Karthuis, ingang aan de voogdijstraat te Roermond
  • Datum: Zondag 25 Juni 2017
  • Tijdstip: 16:00 uur tot 18:00 uurEntrée: Vrijwillige bijdrage.
    De gehele opbrengst van dit grote benefietconcert is t.b.v. de Stichting Excitingdreams welke weer mooie & spannende dromen doet vervullen voor zieke kinderen en kinderen met een beperking.

De gehele opbrengst van dit grote benefietconcert is t.b.v. de Stichting Exctingdreams welke weer mooie & spannende dromen doet vervullen voor zieke kinderen.

In het laatste weekend van Augustus zal de Stichting Excitingdreams ook weer het jaarlijkse grote helicopter familie weekend “AirWish” organiseren.

Wilt u op de hoogte blijven van de mooie dromen welke in vervulling gaan voor deze zieke kinderen?

Volg de Facebook pagina van Stichting Exciting Dreams of bekijk de Website https://exciting-dreams.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *